Om Yumbo

Vores måltidskasser er nemme og ligetil. Slip for at tænke på indkøb, men lad os om råvarerne og menuen. Måltidskassen indeholder 3 aftensmåltider med tilhørende vejledning. Vores retter er sunde, asiatiske og for hele familien.

Enkelt og nemt

VISION OG MISSION

Vision

Vores vision med Yumbo er at fremme kendskabet til det asiatiske køkken. Vi vil gerne vise de mange nuancer af smag, krydderier og råvarer, man kan opleve, samt den store diversitet de asiatiske lande har.

Vi vil desuden gerne udfordre de traditionelle hverdagsretter og frem for alt skabe spændende madoplevelser med vores måltidskasser for hele familien.

Mission

Det vigtigste formål for Yumbo er derfor at fremstille måltidskasser som byder på spændende, smagfulde og nemme måltider, og som samtidig bevarer en høj standard i forhold til råvarernes og vores opskrifters kvalitet, så hele familien kan få en god oplevelse med det asiatiske køkken.

I takt med et stigende antal af danskere får mindre og mindre tid i hjemmet og i køkkenet, skal vores kasser fungere som en løsning, der er nem for familien. Værdien handler om at skabe sammenhold og hygge i aftensmåltidet som hele familien kan samles om.

Om os

Yumbo blev grundlagt i marts 2020. Først med navnet DailyNam som var et sideprojekt til en asiatisk fusionsrestaurant, men hvor den fra d. 1-2 2022 blev omdannet til YUMBO, med et nyt univers og virke.

I Yumbo er en del af ejerkredsen er ny, men der bruges stadig kokke der med baggrund i deres ansættelser hos bl.a Restaurant Fusion og Nam,  som er kendt for deres asiatisk inspirerende mad, som står for indholdet i vores måltidskasser.

Inspiration, opskrifter og meget mere

Seneste blogindlæg

Find nyheder, inspiration til asiatiske retter og tips og tricks til det asiatiske køkken.