Byd vennerne på asiatisk

Dim Sum Kassen

Lad Yumbo byde dig og dine gæster på en god middag i weekenden! Med vores lækker asiatisk inspirerede Dim-Sum menu, får du en nem og inspirerende middag.

Køb nu (Fra 750,-)

Dim Sum til hele familien

Kan bestilles fra 2 til 6 personer.

Let og ligetil at gå til

Dim-Sum boxen er ligetil at gå til, den kræver minimal forberedelse – vores kokke har sørget for tilsmagning og fortilbedring. Du skal blot selv bruge den medfølgende dampindsats, stege på en pande og snitte et par grøntsager.

Slip for flere timer i køkkenet, og imponer dine gæster, kæreste eller venner med en velkomponeret, ligetil og anderledes menu, som er fuld af asiatiske smage!

Server menuen af 2 omgange eller server det hele på en gang.

Indhold i kassen

  • “Klassisk” cremet hummersuppe m. galanga, citrongræs & kaffir lime
  • Grillet peber & sprøde rischips m. tomat & chili
  • Char siu bao m. marineret gris
  • Fried rice m. jasminris, ærter, majs, æg & sesam
  • Agurkesalat m. rødløg, peanuts & Nahm jim
Køb nu (Fra 750,-)

Første servering

Vores anbefalinger til første servering: Klassisk cremet hummer suppe tilsmagt med galanga, citrongræs & kaffir lime, dertil grillet grøn peber, sprøde rischips med tomat og chili samt Char siu bao med marineret gris

Anden servering

I anden servering anbefaler vi: Crispy pork dumplings, Beef BBQ dumplings, kyllinge dumplings & reje dumplings. Dertil fried rice bestående af jasmin ris, ærter, majs og sesam og til slut en frisk agurke salat

Sådan fungerer det

Bestil din kasse

Med få klik vælger du om det skal være 2, 3 eller 4 personer og betaler med Visa, Mastercard eller MobilePay

Få leveret lige til døren

Vi leverer kassen lige til døren fredag eftermiddag

Mad på mellem 20 – 30 min.

Vores Dim Sum kasse indeholder alt du har brug for og maden kan være klar på kort tid

Instruktioner

Vi har taget den store tørn med indkøb, opskrifter og forberedelse, det eneste du skal gøre er at sætte det sidste touch på dit Dim Sum måltid.

Det skal du selv have

Med Yumbo sender vi næsten alt du skal bruge for at lave vores måltider. Dog forventer vi at du selv har basis varer som: salt, peber, sukker, olie og krydderier

Holdbarhed

Vores måltidskasser er pakket således at der er frosne fruseelementer i flamingokassen, så kølevarerne holder sig friske til du er kommet hjem og får pakket ud. Pak altid din måltidskasse ud på dagen hvor du modtager den. Sorter varerne og sæt kølevarerne i køleskabet.

Kølevarerne (som fx kød, fisk og mejeri) er akket i en flamingokasse med fruseele-menter, så de holder sig friske, til du kommer hjem. Pak altid måltidskassen ud den dag, du modtager den, sorter varerne, og stil kølevarer i køleskabet.

Vejledning og rækkefølge

Vores måltidskasser har et varieret udvalg af råvarer og med hver deres holdbarhed. Følg dermed altid den rækkefølge, der er revet og planlagt i vejledningen. Hvis man vælger at afvige fra planen kan vi kke garantere friskheden og kvaliteten. Dermed kan vi heller ikke kreditere eller tage ansvar for dårlige varer.